Hét ontbijtnetwerk voor ondernemers en zelfstandig professionals in de Achterhoek

De Opzet.

Samen rendement realiseren!

Inspiratie Ontbijt Achterhoek heeft een kader neergezet om samen succesvol te kunnen netwerken. Basis is dat iedere ondernemer zich actief opstelt en bijdraagt aan het succes van het netwerk. Ons motto is: wie goed doet, goed ontmoet! Door bij te dragen aan het rendement van de andere deelnemers realiseer je ook rendement voor jezelf. En niet onbelangrijk … rendement staat niet alleen voor euro’s.

Leden van Inspiratie Ontbijt Achterhoek zijn verbonden door een sterk onderling vertrouwen en een grote gunfactor. Hier ontmoeten fris gedouchte geesten elkaar in een ontspannen, informele, verrijkende sfeer. Binnen het netwerk helpen we elkaar om meer omzet te realiseren. Dit doen we door elkaar te introduceren bij relaties en attent te zijn op verkoopsignalen en mogelijke kansen in de markt.

We stimuleren en inspireren elkaar via trainingen en kennisoverdracht om nog succesvoller te kunnen zijn als ondernemer. Plezier staat tijdens de ontbijtbijeenkomsten voorop. Tijdens de bijeenkomst krijgt ieder lid de gelegenheid zich persoonlijk te presenteren en hulp- en zoekvragen te delen met elkaar.

Naast de tweewekelijkse bijeenkomsten leggen we ook individuele verbindingen. In 1-op-1 gesprekken wordt gestimuleerd om van elkaar te leren en elkaars bedrijf goed te leren kennen. We kennen de activiteiten en dienstverlening van alle netwerkpartners en kunnen daardoor nog beter elkaars ambassadeurs zijn. Geregeld organiseren we een themabijeenkomst, bedrijfsbezoek of uitwisseling met een andere netwerkorganisatie zoals Flox Inspiratie Netwerk en Liemers Inspiratie Ontbijt (LIO).

Sfeer proeven?

Je bent welkom als onze gast!

Ben jij een ondernemer of zelfstandig professional uit de Achterhoek? Mogelijk ben jij dan het volgende lid van één van de regionale ontbijtnetwerken van Inspiratie Ontbijt Achterhoek!

Maar ook als je geen lid wordt ben je van harte welkom. Wil je een keer als gast aansluiten? Je betaalt slechts een beperkte gastenbijdrage. Neem gerust contact met ons op op via het contactformulier.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...